MÄ°SYON

• Okulumuzda öÄŸrenmenin tüm bileÅŸenleri mutluluk paydasında buluÅŸuyor.
• Çok kültürlülüÄŸe duyarlı bir okul ikliminde dünya vatandaÅŸları yetiÅŸtiriyoruz.
• Okulumuzda spor ve hareketi eÄŸitimin yaÅŸamın deÄŸiÅŸmez bir parçası olarak görüyoruz.
• EÄŸitim teknolojilerini tüm öÄŸrenme ortamlarına entegre ediyoruz.
• Sınavla yaÅŸayan deÄŸil, sınava hazır bireyler yetiÅŸtiriyoruz.
• Sanatı estetik bir olgu olarak görüyor ve sanat üreten bir nesil yetiÅŸtiriyoruz.
• Çift öÄŸretmenli sistemimizde ana dil öÄŸrenme prensibi ile yaÅŸayarak üst düzey bir yabancı dil eÄŸitimi veriyoruz.

VÄ°ZYON

• YeÅŸilyurt Açı Koleji’nde potansiyelini kullanabilen, hata yapmaktan korkmayan ve yeniden baÅŸlamaya cesaret edebilen akademik anlamda baÅŸarılı bireyler yetiÅŸtirmeyi amaçlıyoruz.
• Uluslararası düzeyde, çok yönlü, kendi öÄŸrenme sorumluluÄŸunu alabilen, beden ve zihin olarak tam yetiÅŸmiÅŸ mutlu bireyleri yaÅŸam boyu öÄŸrenme ilkeleri doÄŸrultusunda yetiÅŸtirmeyi hedefliyoruz.
• YeÅŸilyurt Açı Koleji’nde hareketi yaÅŸamın deÄŸiÅŸmez parçası olarak görüyoruz. Hareketin sürekliliÄŸine ve ve olumlu yönde deÄŸiÅŸime iÅŸaret ettiÄŸine inanıyoruz.
• Akademik anlamda baÅŸarılı, potansiyelinin farkında olan ve kullanabilen uluslararası düzeyde becerilere sahip mutlu bireyler yetiÅŸtirmeyi amaçlıyoruz.