IMJL8414.JPG

Yeşilyurt Açı Koleji yönetimi ve öğretmenleri olarak kendimizi, yüksek standartlarda bir öğrenme ekosistemi oluşturmaya adadık. Akademik mükemmellik ve titizliğin sağlam bir temelini, tüm öğrencilerin hoş karşılanıp değer verildiğini hissettiği, sıcak ve kapsayıcı bir çevre ile birleştirdik.  Okulumuzda güven, liderlik, samimiyet ve saygı gibi değerleri örneklerken diğer yandan akademik mükemmelliğin hâkim olduğu modern bir öğrenme ortamı sunmayı taahhüt ediyoruz. Çocuklarımıza yüksek standartlarda özel öğrenme deneyimleri vadeden bu olağanüstü eğitim ortamını yerinde görmek ve bizzat anlatmak üzere sizleri online tanıtım günlerine davet ediyoruz.

Anaokulu Tanıtım Günü: 27 Mart Saat: 13.00
İlkokul Tanıtım Günü 3 Nisan Saat: 13.00
Ortaokul Tanıtım Günü 3 Nisan Saat:15.00

bahçe-1.jpeg

OKUL TANITIM GÜNÜ

KAYIT FORMU

Öğrencinin Okuduğu Sınıf

Form bilgilerinizi Yeşilyurt Açı Kolejine iletilmiştir.Toplantı katılım bilgileri sizinle mail olarak paylaşılacaktır.