BÄ°ZDEN HABERLER

14 Ekim 2019

LGS BÄ°RÄ°NCÄ°SÄ° AÇI'DA

Okulumuz 8.sınıf öÄŸrencilerinden Berkay KÜÇÜKÅžAHÄ°N'nin 2019 LGS'de göstermiÅŸ olduÄŸu baÅŸarısından dolayı gururluyuz. LGS'ye azimle çalışan tüm 8.sınıf öÄŸrencilerimizi tebrik ederiz. Gelecekte onları güzel yerlerde göreceÄŸimize eminiz.

Sınav sürecinde öÄŸrencilerimizle ilgilinen YeÅŸilyurt Açı Koleji öÄŸretmenlerine sonsuz teÅŸekkür ederiz.

11 Ekim 2019

AÇI OLÄ°MPÄ°YATLARI

YeÅŸilyurt Açı Koleji'nin geleneksel hale getirdiÄŸi Açı Olimpiyatları yine çok eÄŸlenceli geçti. ÖÄŸrencilerimiz farklı spor dallarında hem yarıştılar hem de çok eÄŸlendiler. ÇeÅŸitli oyunlarla renklendirilen Açı Olimpiyatlarına katılan her kademeden öÄŸrenciler kıyasıya mücadele ederek madalyalarını kazandılar.

Seneye yeni konseptlerde görüÅŸmek üzere...

'Eğitime Spor Kattık!.

30 Mart 2019

AÇI'K OKUL

Her sene düzenlenen AÇI'k okulda yine renkli anlar yaÅŸandı. AÇI'k okulda velilerimiz çocuklarıyla birlikte aynı sınıfta öÄŸrenci oldular. Derslere birlikte katılıp iÅŸbirlikçi çalıştılar, teneffüslerde birlikte koÅŸup eÄŸlendiler ve tabiki gün sonunda AÇI'k okuldan mezun olarak mezuniyet belgelerini aldılar. Katılım saÄŸlayan tüm çocuk ruhlu velilerimize teÅŸekkür ederiz.

28 Aralık 2018

YENÄ° YILA Ä°YÄ°LÄ°KLE BAÅžLA KERMESÄ°

Yeni bir yıla iyilikle baÅŸlamak için düzenlediÄŸimiz kermeste amacımıza ulaÅŸtık. Katılım saÄŸlayan, destek veren tüm velilerimize, öÄŸrencilerimize ve YeÅŸilyurt Açı Koleji ailesine sonsuz teÅŸekkürler.

12 Aralık 2018

KUMBARAMDAN KÄ°TAP ÇIKTI

ÖÄŸrencilerimizin kendi hayal güçlerini kullanarak kumbara tasarlamaları ve sürece yayılarak yatırım yapmalarını hedeflendiÄŸimiz projemizde biriktirilen paraları öÄŸrencilerimiz ile sayarak matematik becerilerini kullanmalarını amaçladık.  Daha sonra öÄŸrencilerimiz sahip oldukları ücret miktarı ve satın almak istedikleri kitaplar arasında karşılaÅŸtırma yaparak alışveriÅŸlerini yaptılar. ÖÄŸrencilerimizin sosyal geliÅŸimlerinde farkındalık yaratmak amacı ile “ Bir Kitap Sana Bir Kitap Bana “ projesi oluÅŸturularak öÄŸrencilerimiz bir kitap kendilerine satın alırken bir kitap da kitap ihtiyacı olan kardeÅŸ okuldaki arkadaÅŸlarına hediye ettiler.